Een eigentijdse uitstraling en een duurzame keuze. Dat is het RVS-keukenblok van Ferro Design Keukens.

Een roestvrij stalen keukenblok heeft een unieke look en is compact met alles erop en eraan. Het materiaal wint de laatste jaren aan populariteit: het ziet er strak uit, is duurzaam en heeft hygiënische eigenschappen. Doordat RVS op vele manieren toe te passen is, zijn de mogelijkheden voor een op maat gemaakt RVS-keukenblok eindeloos.

Waarom een RVS-keukenblok?

Een stalen keukenblok is helemaal van deze tijd. Het heeft niet alleen een moderne uitstraling, het kan ook op verschillende manieren worden toegepast. Wil je graag een glanzend, blauwstalen of koperen keukenblok? En zou je dit graag willen combineren met hout, kunststof of natuursteen? Ferro Design Keukens denkt graag met je mee.

De voordelen van een roestvrijstalen keukenblok

 • RVS is een duurzaam materiaal, wat betekent dat het niet roest en niet snel slijt. Hierdoor blijft het langer mee dan traditionele materialen zoals hout of kunststof.
 • Het materiaal is erg veelzijdig. Het past goed bij andere keukenstijlen en het kan worden gecombineerd met verschillende soorten aanrechtbladen, kasten en accessoires.
 • Roestvrij staal is non-poreus, waardoor je keuken makkelijk schoon te maken is.

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.

  Een uniek ontwerp voor jou

  Ferro Design Keukens gaat graag voor je aan de slag met het design van jouw ideale RVS-keukenblok. De indeling, keukenapparatuur en werkruimte kan naar wens worden ontworpen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag een gratis adviesgesprek aan
  RVS_Keukeneiland

  RVS-kookeiland

  Een RVS-kookeiland is de eyecatcher van je woning. Dé plek waar je samenkomt en waar je kan genieten van een bak koffie of lekker eten.

  RVS-achterwand keuken

  Een RVS-achterwand in je keuken is modern én handig, want het beschermt je muren tegen viezigheid en is hittebestendig.

  Ferro_Design_RVS_Keukenblok

  Over Ferro Design Keukens

  Ferro Design Keukens is ontstaan uit voorliefde voor staal. Wij maken jouw droomkeuken waar. Samen ontwikkelen we een design waar je blij van wordt om vervolgens je RVS-keukenblok te produceren in onze fabriek op Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland). Lees hier meer over Ferro Design Keukens.