“Wij richtten ons klushuis industrieel in, en gebruikten veel zwart en wit in ons huis. Hierdoor kwamen we tot de conclusie dat onze keuken een echte eyecatcher moest worden. We kozen voor een keuken met warme aardetinten en een eikenhouten bar. Om de industriële look door te trekken is er gekozen voor een warmgewalst roestvaststaal keukenblad.

Dit maakt de keuken ook duurzaam. Door de greeploze kastjes en het zwevende blad ziet de keuken er super strak uit. De plaatsing en montage gebeurde professioneel en vakkundig. Binnen een week stond de keuken zoals we bedacht hadden. Een erg fijne ervaring.”

Om de industriële look door te trekken is er gekozen voor een warmgewalst roestvaststaal keukenblad.- Eelke-

bedrijfskeuken

Persoonlijk advies

Alle keukens van Ferro worden op maat gemaakt en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk advies. Wij komen daarom graag bij je thuis langs of nodigen je uit in onze showroom. Samen bespreken we jullie wensen en zetten dit om naar een realistische 3D-tekening.

Maak een afspraak
Stalen Woonkeuken

Vakmanschap

De design keukens van Ferro maken wij zelf in onze fabriek. Onze vakmannen kennen de materialen door en door, waardoor de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Bezoek je onze showroom? Dan laten we je met trots onze fabriek zien!