Het kookeiland; met de juiste look kan het de showstopper in je keuken worden!

Met een RVS-kookeiland geef je de keuken een moderne en stoere stijl dat voor het echte wow-effect zorgt. RVS zagen we in het verleden veelal terug in de horeca, maar neemt nu ook een opmars in particuliere keukens. RVS is nu eenmaal ontzettend makkelijk schoon te houden en het heeft een mooie uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden?

RVS-kookeiland op maat laten maken

Als onze RVS-meubels maken wij op maat, zo ook het kookeiland van jouw dromen. We komen bij je langs en bepalen samen welke afmetingen, posities en stijl het beste tot zijn recht komt in jouw keuken.

Bekijk opties

Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een vrijblijvende telefonische afspraak met onze RVS-keuken specialisten.

Maak een afspraak

Benieuwd met welke materialen je RVS kunt combineren? Bekijk dan onze pagina over blauwstaal keukens.

De voordelen van een RVS-kookeiland

  • Hoge hygiëne standaard, omdat het materiaal bestand is tegen vocht, vet en ander vuil.
  • RVS is duurzaam, het is sterk materiaal dat lang meegaat en niet roest. Het staat dus garant voor jarenlang keukenplezier.
  • RVS is goed te combineren met verschillende keukenstijlen. Modern, high-end, industrieel, landelijk… het kan allemaal. Combineer het met hout, kunststof, natuursteen of een zwart matte look.
RVS kookeiland

In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

Neem contact op
RVS kookeiland

RVS-kookeiland onderhouden

Aangezien RVS gevoelig is voor krassen, is het van belang dat je het aanrechtblad nooit schoonmaakt met een schuurspons of schuurmiddel. Maak het aanrechtblad daarentegen eenvoudig schoon met een allesreiniger. Bij hardnekkige vlekken is het aan te raden om met een speciaal middel voor staal schoon te maken. Lees daarbij wel altijd goed de omschrijving, want niet ieder middel is geschikt voor het schoonmaken van een aanrechtblad.

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.