Over alles heeft Ferro meegedacht; van het plaatsen van de twee ovens die wij op het oog hadden tot het benutten van hoeken door extra kastjes met carrousel systemen te monteren.- Anne-Ruth

Wij hebben een groot gezin en daardoor ook de nodige wensen voor de keuken. De grootste uitdaging in onze keuken was het beschikbare oppervlakte. Gelukkig hielp Ferro ons enorm met het uitdenken van de indeling. Over alles hebben ze nagedacht; van het plaatsen van de twee ovens die wij op het oog hadden tot het benutten van hoeken door extra kastjes met carrousel systemen te monteren.

Over de afwerking hoefden we het niet lang te hebben. Het werkblad werd RVS en de kastjes blauwstaal. Het blauwstaal is behandeld met een bijenwas, waardoor het een donkerdere look krijgt dan normaal blauwstaal. Dit komt prachtig tot zijn recht in ons interieur!

Stalen bedrijfskeuken

Persoonlijk advies

Alle keukens van Ferro worden op maat gemaakt en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk advies. Wij komen daarom graag bij je thuis langs of nodigen je uit in onze showroom. Samen bespreken we jullie wensen en zetten dit om naar een realistische 3D-tekening.

Maak een afspraak
Stalen Woonkeuken

Vakmanschap

De design keukens van Ferro maken wij zelf in onze fabriek. Onze vakmannen kennen de materialen door en door, waardoor de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Bezoek je onze showroom? Dan laten we je met trots onze fabriek zien!