Een keuken kan een volledig nieuwe look & feel krijgen door het vernieuwen van het aanrechtblad.

Met een RVS-aanrechtblad krijgt je keuken een moderne en stoere stijl. RVS zagen we in het verleden veelal terug in de horeca, maar neemt nu ook een opmars in particuliere keukens.

RVS-aanrechtblad op maat laten maken

Of je nu een nieuwe keuken laat zetten of alleen het aanrechtblad vervangt, wij maken onze RVS producten allemaal op maat. In samenspraak met onze adviseurs bepalen we samen met jou welke afwerking voor de keuken het mooist en meest gebruiksvriendelijk is.

Hoe wij een RVS aanrechtblad maken

De aanpak die wij hanteren voor het op maat maken van een RVS keukenblad kan verschillen per situatie. Wij werken met de volgende technieken:

  • Massief roestvaststaal: Kies voor een roestvaststaal keukenblad met een massief blad van 4 of 6 mm dik.
  • Met hout: Ga voor gezet RVS met hout onderlijning. Met deze techniek kunnen we uw aanrechtblad tussen de 20mm en 200mm dik maken!
Bekijk onze aanrechtbladen

Wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze RVS-keuken specialisten.

Maak een afspraak

De voordelen van een RVS-keukenblad

  • Hoge hygiëne standaard, omdat het materiaal bestand is tegen vocht, vet en ander vuil.
  • RVS is duurzaam, het is sterk materiaal dat lang meegaat en niet roest. Het staat dus garant voor jarenlang keukenplezier.
  • RVS is goed te combineren met verschillende keukenstijlen. Modern, high-end, industrieel, landelijk… het kan allemaal. Combineer het met hout, kunststof, natuursteen of een zwart matte look.
keuken RVS

RVS aanrechtblad onderhouden

Aangezien RVS gevoelig is voor krassen, is het van belang dat je het aanrechtblad nooit schoonmaakt met een schuurspons of schuurmiddel. Maak het aanrechtblad daarentegen eenvoudig schoon met een allesreiniger. Bij hardnekkige vlekken is het aan te raden om met een speciaal middel voor staal schoon te maken. Lees daarbij wel altijd goed de omschrijving, want niet ieder middel is geschikt voor het schoonmaken van een aanrechtblad.

Vier redenen waarom staal duurzaam & circulair is

  • Staal heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
  • Staal kan hergebruikt en gerecycled worden. Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.
  • De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.
  • De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.
RVS aanrechtblad

Wij komen naar u toe

In tegenstelling tot traditionele keukenzaken hoef je niet naar ons te komen, maar komen wij naar jou toe! We komen graag bij je langs om je te inspireren met voorbeelden uit ons lookbook. Daarnaast nemen we stalen mee en brainstormen we graag samen over uitstraling, materiaalkeuze en indeling. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

 

Of doe alvast wat inspiratie op voor jouw droomkeuken!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

Neem contact op

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Vraag onze brochure met voorbeeld stalen hier aan.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op!