Ben jij op zoek naar een unieke keuken? Dan is een blauw staal keuken jou op het lijf geschreven!

Bij Ferro Design Keukens ben je aan het juiste adres voor een blauw staal keuken. Wij leveren exclusieve design keukens gemaakt van hoogwaardig blauw staal. Er is keuze uit staalelementen zoals een blauw staal werkblad, keukenblad of keukenfront en meer. Doordat wij in huis produceren ben je verzekerd van topkwaliteit en heb je een Dutch Design eyecatcher in huis!

Blauwstaal wordt veelal geroemd om de uitstraling en veelzijdigheid van het materiaal.

Blauwstaal heeft een kleur die het midden houdt tussen grijs, zwart en blauw en is voorzien van een warme gloed. Daardoor heeft het een unieke uitstraling. Het materiaal trekt de aandacht en is een eyecatcher die een ruimte meteen sfeer geeft. Het materiaal kan op verschillende manieren afgewerkt worden, met bijvoorbeeld een blanke poedercoat afwerking. Wij leveren verschillende blauw staal elementen, zoals een blauw staal keukenblad, keukenfront of werkblad. Een blauwstaal keuken kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een werkblad van RVS of met houten elementen.

Ontdek de voordelen

Voordelen van blauwstaal in het kort:

  • Hygiënisch: schoonmaken en onderhoud is eenvoudig
  • Mooie uitstraling: het materiaal heeft een industriële en luxe uitstraling
  • Robuust: een stevige keuken die tegen een stootje kan
  • Duurzaam: het materiaal gaat een leven lang mee

Volledige blauw staal keuken

Een blauw staal keuken heeft een hoog designgehalte, kies ook voor een echte eyecatcher in jouw woning!

Blauw staal keukenkastjes / keukenfront

Met een blauw staal aanrechtblad krijgt je keuken een moderne en stoere stijl.

Stalen achterwand

Ideaal materiaal voor de achterwand van een keuken is staal!

Blauw staal kookeiland

Kies voor een blauw staal kookeiland en zorg voor dat wow-effect in jouw keuken.

Exclusieve keukens

Ferro Design Keukens heeft alles in huis voor het ontwerpen van unieke, exclusieve keukens. Met een eigen ontwerpafdeling, een team van keukenadviseurs en een productielocatie onder één dak kunnen we exclusiviteit bieden die nergens anders te verkrijgen is. We zijn liefhebbers van staal, we kennen het materiaal door en door, en gaan alleen voor topkwaliteit.

RVS keuken op maat

Vier redenen waarom staal een duurzame keuze is:

  1. Staal heeft weinig onderhoud nodig en gaat een leven lang mee, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
  2. Staal kan hergebruikt en gerecycled worden. Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.
  3. De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.
  4. De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.

Wij komen naar u toe

In tegenstelling tot traditionele keukenzaken hoef je niet naar ons te komen, maar komen wij naar jou toe! We komen graag bij je langs om je te inspireren met voorbeelden uit ons lookbook. Daarnaast nemen we stalen mee en brainstormen we graag samen over uitstraling, materiaalkeuze en indeling. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak