Een RVS design keuken van Nederlandse bodem; dat zijn de keukens van Ferro!

Ben jij op zoek naar een RVS design keuken? Ferro Design Keukens is een keukenproducent van Hollandse bodem die RVS-keukens ontwikkelt. Waarschijnlijk heb je al wat voorbeelden langs zien komen in je zoektocht. De kenmerkende uitstraling van RVS of blauwstaal is stijlvol en straalt luxe uit. Je bent niet de enige die geboeid is door dit materiaal, bij Ferro zijn we liefhebbers van staal, dat is duidelijk.

RVS design keuken op maat

Bij een design keuken is er veel mogelijk. Wij leveren geen standaardmodellen, iedere keuken ontwerpen we voor de specifieke ruimte. Is de keuken een afgesloten ruimte of staat het juist in verbinding met de woonkamer? Wil je een kookeiland of juist een wand model? Lades of kasten? Alles is mogelijk. Wij komen graag naar je toe om de ruimte te bekijken. We nemen stalen en referentie voorbeelden mee, waardoor we je kunnen inspireren met alles wat er mogelijk is.

Over Ferro Design Keukens

Team van adviseurs en ontwerpers die iedere keuken op maat ontwikkelen

Productie in huis (Nederland)

Levering van apparatuur naar keuze

Materiaal van topkwaliteit

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.

  Eigen ontwerp samenstellen

  Omdat iedere RVS design keuken maatwerk is hebben wij geen standaard keuken configurator. Ieder ontwerp wordt gemaakt door één van onze 3D-ontwerpers. Vanzelfsprekend ben jij nauw betrokken bij het ontwerpproces, want gedurende het proces moeten er verschillende beslissingen genomen worden. Een design keuken ontwikkelen is een zaak van samenwerken om tot het beste ontwerp te komen.

  Voordelen RVS design keuken:

  • Strakke, luxe en natuurlijke uitstraling
  • Het is hygiënisch
  • Het gaat lang mee
  • Het krijgt gedurende de tijd een doorleefde uitstraling

  In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

  Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

  Neem contact op

  Op zoek naar advies?

  Heb je vragen over onze stalen keukens en wil je ontdekken of het iets voor jou is? Vraag dan een kort telefonisch adviesgesprek aan met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden.

  Vraag een gratis adviesgesprek aan

  Liever eerst inspiratie op doen? Bekijk dan onze Pinterest pagina!