Toen wij ons nieuwbouwhuis kochten wisten we direct wat we wilden voor de keuken; echte, ruwe materialen die voor een stoere maar moderne uitstraling zorgen. We liepen Ferro tegen het lijf en de toepassing van staal in de keuken sprak ons enorm aan.- Iris

Samen met Arwin van Ferro hebben we de bouwtekeningen erbij gepakt en zijn we ideeën op papier gaan zetten. Een keukenindeling, apparatuur en materialen bepalen bleek nog niet zo eenvoudig. Arwin heeft ons gelukkig in alles geadviseerd, tot aan de positie van de stopcontacten toe.

Arwin dacht aan alle dingen waarvan wij achteraf hadden kunnen zeggen ‘dat hadden we anders moeten doen’. Hierdoor heeft alles de juiste plek en kunnen we onze keuken zo optimaal mogelijk gebruiken.

Het resultaat: een heerlijke woonkeuken waar we met veel plezier ons kopje koffie drinken en samen onze maaltijden bereiden.

Keuken RVS
RVS design keuken

Persoonlijk advies

Alle keukens van Ferro worden op maat gemaakt en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk advies. Wij komen daarom graag bij je thuis langs of nodigen je uit in onze showroom. Samen bespreken we jullie wensen en zetten dit om naar een realistische 3D-tekening.

Maak een afspraak
Ferro Design keukens

Vakmanschap

De design keukens van Ferro maken wij zelf in onze fabriek. Onze vakmannen kennen de materialen door en door, waardoor de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Bezoek je onze showroom? Dan laten we je met trots onze fabriek zien!