RVS is ideaal materiaal voor een keuken. RVS is hygiënisch, duurzaam en heeft een prachtige uitstraling.

RVS is een materiaal dat lééft! De Design Keukens van Ferro worden op maat ontworpen en afgestemd op jouw wensen. Daardoor is iedere keuken uniek. Ben je op zoek naar een RVS keuken op maat? Lees dan snel verder!

Ons team bestaat uit ontwerpers en adviseurs die keukens op maat ontwikkelen. We zijn een dochterbedrijf van RVS-fabrikant IHG- Roestvaststaal. Daardoor worden Ferro Keukens lokaal geproduceerd. Een sterk staaltje Design van Nederlandse bodem dus.

Bekijk de voordelen

Voordelen van een RVS-keuken op maat

1. Je bepaalt zelf de indeling. Iedere ruimte is anders, daarom maken wij al onze keukens op maat. Onze ontwerper maakt een 3D-schets op basis van de indeling die jij wenst. Het ontwerp brengen we tot leven.

2. Je kiest zelf het werkblad en de apparatuur. Ferro Design Keukens werkt samen met verschillende leveranciers voor apparatuur, maar ook voor het toevoegen van andere materialen. Naast RVS leveren wij keukens in blauwstaal, gepatineerd of gepoedercoat. Maar ook andere materialen kunnen toegevoegd worden aan de keuken. Denk bijvoorbeeld aan hout, brons of marmer elementen. Wij denken graag met je mee!

3. RVS is hygiënisch: RVS is ideaal materiaal voor een keuken. Het materiaal RVS is onderhoudsvriendelijk en goed schoon te maken. Niet voor niets zijn grootkeukens vaak van dit materiaal gemaakt. Een RVS-keuken is echter niet alleen voorbehouden aan horeca of instellingen, maar is ook geschikt voor thuis.

4. RVS is een duurzaam materiaal: RVS gaat een leven lang mee en het materiaal wordt naarmate het veelgebruikt wordt en er krassen op komen alleen maar mooier.

Voorbeeld keukens bekijken

Dat iedere keuken uniek is kun je terugzien in onze voorbeelden. Bekijk de voorbeelden van RVS-keukens bij Onze Keukens en laat u inspireren. Hier lees je ook de reactie van onze klanten over het proces en het eindresultaat.

Onze keukens
RVS kookeiland

Wij komen naar u toe

In tegenstelling tot traditionele keukenzaken hoef je niet naar ons te komen, maar komen wij naar jou toe! We komen graag bij je langs om je te inspireren met voorbeelden uit ons lookbook. Daarnaast nemen we stalen mee en brainstormen we graag samen over uitstraling, materiaalkeuze en indeling. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Pinterest pagina!

In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

Neem contact op

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Vraag onze brochure met voorbeeld stalen hier aan.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op!