Ben jij op zoek naar een unieke keuken? Dan is een keuken met een blauwstaal keukenfront echt wat voor jou! 

Bij Ferro Design Keukens ben je aan het juiste adres voor een keuken met blauwstaal. Wij leveren unieke Dutch design keukens met een blauwstaal keukenfront. Naast een blauwstaal keukenfront is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een blauwstaal werkblad, blauwstalen keukenkastjes en meer! Wij leveren alleen de beste kwaliteit doordat wij naar jou toe komen om je nieuwe keuken in je huis te produceren.

Waarom een blauwstaal keukenfront?

Blauwstaal heeft een warme gloed en een kleur die het midden houdt tussen grijs, zwart en blauw. Hiermee krijgt een blauwstaal keukenfront direct een unieke uitstraling. Daarnaast trekt het materiaal de aandacht en zorgt het voor een sfeervolle ruimte. Het materiaal kan op verschillende manieren afgewerkt worden, met bijvoorbeeld een blanke poedercoat afwerking. Een blauwstaal keukenfront kan goed gecombineerd worden met onder andere houten elementen of RVS-elementen.

Ontdek de voordelen

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.

  Voordelen van blauwstaal in het kort:

  • Hygiënisch: schoonmaken en onderhoud is eenvoudig
  • Mooie uitstraling: het materiaal heeft een industriële en luxe uitstraling
  • Robuust: een stevige keuken die tegen een stootje kan
  • Duurzaam: het materiaal gaat een leven lang mee
  Blauwstaal keukenfront

  Exclusieve keukens

  Ferro Design Keukens heeft alles in huis voor het ontwerpen van unieke, exclusieve keukens. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling, productielocatie en team van top keukenadviseurs. Daarmee bieden we u exclusiviteit die nergens anders te verkrijgen is. Daarnaast kennen we blauwstaal door en door en gaan wij alleen voor de beste kwaliteit.

  RVS keuken op maat

  Vier redenen waarom staal een duurzame keuze is:

  1. Staal heeft weinig onderhoud nodig en gaat een leven lang mee, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
  2. Staal kan hergebruikt en gerecycled worden. Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.
  3. De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.
  4. De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.

  Veel gestelde vragen

  Ja, bezoek onze voorbeeldkeuken in onze fabriek, gevestigd op Energiebaan 9, 3255 SB in Oude-Tonge.

  De kosten van een blauwstaal keukenfront zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wij geven u graag op maat advies en nodigen u graag uit om met een van onze experts de blauwstaal keuken van uw dromen te realiseren.

  Staal in de keuken heeft meerdere voordelen:

  Het materiaal is makkelijk schoon te houden en staal roest niet en gaat lang mee. Daarnaast zijn er veel verschillende looks en afwerkingen mogelijk. Het materiaal is namelijk te verwerken in verschillende keukenstijlen zodat je keuken een unieke uitstraling heeft en helemaal bij je past.

  Onze experts adviseren je graag, maak snel een afspraak om jouw droomkeuken te realiseren.

  Ja, daarnaast kun je ook andere soorten staal bestellen. Vraag gelijk onze brochure aan met voorbeelden van onze soorten staal.

  Onze keuken worden lokaal en op maat gemaakt, zo ook jouw blauwstaal keukenfront. Onze expert komen graag bij je langs om de sfeer van de woning te proeven, alle maten op te meten en advies te geven over uw blauwstaal keukenfront of andere blauwstaal elementen voor uw keuken. Zo ontvangt u de perfecte blauwstaal keuken. Benieuwd naar wat mogelijk is? Maak dan gelijk een afspraak met een van onze experts.

  Blauwstaal kan worden verwerkt in onderdelen van de gehele keuken, zoals het werkblad of keukenkastjes. Onze experts adviseren u graag zodat u de mooiste keuken uitkiest. Maak snel een afspraak.

  Op zoek naar advies?

  Kennismaken met onze keukens? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze stalen keukens tijdens een korte telefonische kennismaking. Zo kom je er snel achter of een stalen keuken bij jou past.

  Vraag gratis adviesgesprek aan

  Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Pinterest-profiel!