Stoer met een moderne touch, robuust maar met een puur design… staal is een materiaal dat lééft.

Ben jij op zoek naar een unieke keuken? Dan zijn roestvrij staal keukens jou op het lijf geschreven! Roestvrij staal neemt sterk toe in populariteit als materiaal in de particuliere keuken. Het heeft een hoog designgehalte en maakt de keuken tot een echte eyecatcher in jouw woning.

Roestvrij staal keukens op maat

Roestvrij staal is een veelzijdig materiaal dat op veel manieren toegepast kan worden in jouw keuken. En daarom bieden wij keukens aan die op maat gemaakt zijn. Het maakt niet uit of je een roestvrij stalen achterwand bij je inductieplaat wilt, een RVS aanrechtblad of een volledige roestvrij staal keuken wilt laten zetten, wij helpen je van A tot Z. Met een levensechte 3D-tekening brengen we jouw wensen in kaart en zorgen voor een offerte op maat. Tevreden met de ideeën? Dan komen we alles inmeten, maken we jouw keuken(onderdelen) op maat in onze fabriek en plaatsen we het bij jou thuis.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze staal specialisten om de mogelijkheden te ontdekken.

 

Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Pinterest-profiel!

Bekijk de voordelen
Bedrijfskeuken

De voordelen van roestvrij staal in keukens

  • Het heeft een hoge hygiëne standaard, omdat het materiaal bestand is tegen vocht, vet en ander vuil.
  • Het is duurzaam, aangezien het sterk materiaal is dat lang meegaat en niet roest.
  • Het is op veel manieren toe te passen in je keuken. Ga je voor een gewalste of een koperen look? Wil je een glanzende of juist matte uitstraling óf ga je toch voor een stoer bekrast design?
  • Je kunt het goed combineren met verschillende keukenstijlen. Modern, high-end, industrieel, landelijk… alles is mogelijk. Combineer het met hout, kunststof of een zwart matte look.

Aandachtspunten van RVS in je keuken

  • Roestvrij staal heeft een hogere krasgevoeligheid dan andere materialen (wij zijn echter van mening dat dit het materiaal, net zoals met leer, alleen maar mooier maakt).
  • Roestvrij staal is duurder dan bijvoorbeeld kunststof of hout.
  • Door de hoge glans die roestvrij staal heeft, is het materiaal gevoelig voor vingerafdrukken.
RVS kookeiland

In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

Neem contact op

Hoe onderhoud je een roestvrij staal keuken?

Het onderhoud van een roestvrij staal keuken is niet moeilijk. Maak de oppervlaktes eenvoudig schoon met een allesreiniger. Bij hardnekkige vlekken is het aan te raden om met een speciaal middel voor roestvrij staal schoon te maken.

Lees daarbij wel altijd goed de omschrijving, want niet ieder middel is geschikt voor het schoonmaken van een aanrechtblad.

LET OP: Maak een roestvrij staal keuken nooit schoon met een schuurspons of schuurmiddel, vanwege de krasgevoeligheid van het materiaal.

Bij het opleveren van de keuken, nemen wij altijd de nodige onderhoudstips door zodat jouw keuken uitzonderlijk lang mooi blijft.

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.