In deze bijzondere keuken hebben we gekozen voor gepoedercoat RVS. De klanten wilden de kwaliteit en duurzaamheid van roestvast staal, maar vonden de traditionele uitstraling ervan niet passend in hun woonhuis. Hun woning heeft een industriële inrichting met veel zwart, wit en hout, en ze wilden dat de keuken echt zou opvallen en een unieke toevoeging zou zijn aan hun interieur.

Materiaal en design

De keuze voor gepoedercoat RVS combineert de robuustheid van roestvrij staal met een meer uitnodigende en esthetisch aantrekkelijke afwerking. Deze techniek zorgt ervoor dat het RVS een kleurcoating krijgt, wat niet alleen de visuele aantrekkingskracht verhoogt, maar ook extra bescherming biedt tegen slijtage en vlekken. Dit maakt het materiaal perfect voor een huiselijke omgeving waar zowel duurzaamheid als uitstraling belangrijk zijn.

 

Indeling en functionaliteit

Het ontwerp van de keuken is zorgvuldig afgestemd op de wensen en levensstijl van het pasgetrouwde stel. Het bar gedeelte vormt een visuele en functionele scheiding tussen de keuken en de woonkamer, waardoor een vloeiende overgang en een gevoel van openheid wordt gecreëerd. Deze bar is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar biedt ook een gezellige plek om samen te zitten met vrienden en familie.

Flexibiliteit en toekomstgerichtheid

De keuken is ontworpen met het oog op de toekomst. Wat de toekomstplannen van dit jonge stel ook mogen zijn, de keuken biedt voldoende flexibiliteit en duurzaamheid om vele jaren mee te gaan. De indeling is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende behoeften, zonder concessies te doen aan functionaliteit of stijl.

 

Eyecatcher

Deze kleurrijke keuken is echt de kers op de taart van de woning in Stad aan ’t Haringvliet. De opvallende en unieke uitstraling trekt de aandacht van iedereen die binnenkomt, waardoor de keuken een centrale ontmoetingsplek wordt in het huis. Het design vormt een mooie tegenhanger van de industriële stijl in de rest van het huis, en zorgt voor een harmonieuze en uitnodigende sfeer.

Kleurrijke keuken Stad aan 't Haringvliet