Deze mooie roestvrijstalen keukens, geheel richtingloos geborsteld, worden geplaatst in het prachtige Piemonte in Italië.- Frank 

Wij hebben van een vaste relatie een mooie aanvraag mogen ontvangen waarbij gedacht werd om een drietal roestvrijstalen keukens te ontwerpen. Gezien de jarenlange ervaring welke Ferro Design Keukens heeft in dit segment zijn er direct ideeën uitgewisseld samen met onze ontwerpafdeling. Deze mooie roestvrijstalen keukens, geheel richtingloos geborsteld, worden geplaatst in het prachtige Piemonte in Italië.

De robuuste uitstraling komt met name door zijn 100 mm dikke zijstollen en blad, welke naadloos in elkaar overlopen. De keukens zullen geïnstalleerd worden in een oud landhuis welke omgebouwd gaat worden tot drie vakantie appartementen. De appartementen zijn helaas nog niet klaar maar de resultaten tot nu toe willen we jullie niet onthouden.

Persoonlijk advies

Alle keukens van Ferro worden op maat gemaakt en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk advies. Wij komen daarom graag bij je thuis langs of nodigen je uit in onze showroom. Samen bespreken we jouw wensen en zetten dit om naar een realistische 3D-tekening zodat je altijd tevreden onze deur uitloopt.

Maak een afspraak
Stalen Woonkeuken

Vakmanschap

De design keukens van Ferro maken wij zelf in onze fabriek. Onze vakmannen kennen de materialen door en door, waardoor de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Samen met jou zorgen we ervoor dat je voor de keuken van je dromen kiest. Bezoek je onze showroom? Dan laten we je met trots onze fabriek zien!