Ben je aan het oriënteren op een bedrijfskeuken?

Ferro Design Keukens levert een bedrijfskeuken van Hollandse bodem aan bedrijven, zorg, horeca en onderwijs. Wat ons uniek maakt is dat wij liefhebbers zijn van staal. Onze keukens zijn (grotendeels) gemaakt van staal, RVS of blauwstaal. We zijn niet voor niets liefhebbers, dit materiaal biedt veel voordelen voor bedrijfskeukens.

Modulaire opbouw

Doordat Ferro Design Keukens in eigen huis ontwerpt, ontwikkelt en produceert kunnen wij iedere keuken helemaal naar wens maken. Denkt u aan een kookeiland? Spoeleiland? Wandmodel of indeling met bar? Omdat iedere keuken anders is werken wij met een modulaire opbouw.

We bepalen samen welke indeling het best past bij jouw wensen en bij de ruimte. Onze 3D-ontwerpers maken de indeling vervolgens visueel, en brengen het ontwerp daarmee tot leven! Naast het zelf bepalen van de indeling kun je ook zelf de apparatuur kiezen. Ben je fan van bepaalde merken? Geen probleem, we passen het ontwerp aan op de afmetingen van de apparatuur.

Hygiëne in bedrijfskeuken

RVS en blauwstaal zijn materialen die goed te reinigen zijn. Door het gladde oppervlak zijn werkbladen en frontjes goed schoon te maken. Goed om te weten: het materiaal dat wij gebruiken roest niet.

Een bedrijfskeuken van Roestvaststaal geeft je inrichting meteen een professionele en industriële uitstraling. Ferro Design Keukens zijn eyecatchers die een ruimte sfeer en beleving geven. Het oog wil ook wat, toch? TIP: Bijenwas is een goed middel om het oppervlakte mee op te poetsen.

Bedrijfskeuken
Stalen bedrijfskeuken

Voordeel stalen bedrijfskeuken

Het materiaal kan tegen een stootje, daardoor gaan onze keukens lang mee. Dit is belangrijk omdat bedrijfskeukens vaak intensief gebruikt worden. In de praktijk zien wij verschillende toepassingen van een bedrijfskeuken. Een bedrijfskeuken geplaatst in een afgesloten ruimte waar alleen keukenpersoneel er gebruik van maakt. Maar we zien bedrijfskeuken ook veel geplaatst bij bedrijven in de kantine, waarbij ook medewerkers gebruik maken van de keuken. Doordat staal een vrij hard materiaal is kan het tegen een stootje. Mocht er onverhoopt iets kapotgaan dan zijn de onderdelen, in tegenstelling tot veel andere keukens, eenvoudig te vervangen.

Vier redenen waarom staal duurzaam is:

 1. Staal heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
 2. Staal kan hergebruikt en gerecycled worden. Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.
 3. De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.
 4. De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.
bedrijfskeuken

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.

  Op zoek naar advies?

  Kennismaken met onze keukens? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze stalen keukens tijdens een korte telefonische kennismaking. Zo kom je er snel achter of een stalen keuken bij jou past.

  Vraag een gratis adviesgesprek aan

  Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Pinterest-profiel!