Een stalen keukenblad is een duurzame keuze en geeft jouw keuken een moderne uitstraling!

Een roestvrij stalen keukenblad is zeer hygiënisch, hittebestendig en door de diverse afwerkingen helemaal passend bij jouw stijl!

Roestvrij stalen keukenblad op maat

Of je nu een nieuwe keuken laat zetten of alleen het aanrechtblad vervangt, wij maken onze RVS producten allemaal op maat. In samenspraak met onze adviseurs bepalen we samen met jou welke afwerking voor de keuken het mooist en meest gebruiksvriendelijk is.

Voordelen van een stalen keukenblad

 • Een RVS keukenblad is duurzaam, het materiaal roest niet en gaat lang mee. Hier heb je gegarandeerd jarenlang plezier van!
 • Een RVS keukenblad is bestand tegen hoge temperaturen. Handig, want zo hoef je niet bang te zijn voor beschadiging als je een hete pan op het aanrecht zet!
 • RVS is een niet-poreus materiaal, wat ervoor zorgt dat je het heel makkelijk kunt schoonmaken. Door onze strakke afwerking heb je geen hoekjes of naden waar vuil in kan blijven zitten, heel hygiënisch dus.
 • Een stalen keukenblad kan aansluiten bij diverse keukenstijlen. Zowel een moderne designkeuken of ga je juist voor een stoere industriële uitstraling?

Wil je weten wat er mogelijk is in jouw keuken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze RVS-keuken specialisten.

Maak een afspraak

Hoe wordt een roestvrij stalen keukenblad gemaakt?

Wij kijken naar jouw wensen en bepalen welke manier het best aansluit. Wij werken met de volgende technieken:

 • Massief roestvaststaal: Dit is een roestvaststaal keukenblad, massief gemaakt van 4 of 6 mm dik.
 • Met hout: Hier wordt het RVS gezet met een hout onderlijning. Zo kunnen we het aanrechtblad tussen de 20mm en 200mm dik maken.
rvs keukenblad op maat
Stalen keukenblad

RVS keukenblad op maat

 • Je kunt kiezen voor diverse afwerkingen zoals gematteerd/geborsteld of gepolijst.
 • RVS oppervlakten kunnen we ook verbronzen, verkoperen of vermessingen. Dit zorgt voor een doorleefde of juist moderne uitstraling.
 • We maken jouw stalen keukenblad op maat dus kies voor elk gewenst formaat spoelbak.
 • De spoelbak kunnen we naadloos inlassen en eventueel daaromheen nog een waterkering voorzien, zodat het water niet naar een ander deel van het aanrecht kan lopen.
 • We kunnen een druiprand aan de onderzijde van het blad maken, zodat er geen water op of in je keukenkastjes loopt, maar rechtstreeks op de vloer.

Onderhoud van een stalen keukenblad

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw roestvrij stalen keukenblad is het belangrijk deze goed te onderhouden. Een rvs keukenblad kun je niet schoonmaken met schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan krassen maken. Deze materialen zijn ook helemaal niet nodig, want een stalen aanrechtblad is eigenlijk heel eenvoudig te reinigen met een allesreiniger en een doek. Wanneer je vlekken te lang hebt in laten trekken kun je gebruik maken van speciaal reinigingsmiddel passend bij de afwerking van jouw keukenblad, hierover adviseren we je graag.

roestvrij stalen keukenblad

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Vraag onze brochure met voorbeeld stalen hier aan.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op!

  Wij komen naar u toe

  In tegenstelling tot traditionele keukenzaken hoef je niet naar ons te komen, maar komen wij naar jou toe! We komen graag bij je langs om je te inspireren met voorbeelden uit ons lookbook. Daarnaast nemen we stalen mee en brainstormen we graag samen over uitstraling, materiaalkeuze en indeling. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

   

  Of doe alvast wat inspiratie op voor jouw droomkeuken!

  Vraag een gratis adviesgesprek aan

  In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

  Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

  Neem contact op