Staal heeft een prachtige uitstraling, het is duurzaam en robuust.

Stoer met een moderne touch, robuust maar met een puur design… staal is een materiaal dat lééft. Staal is veelzijdig en dat maakt iedere keuken uniek! Een stalen design keuken van Ferro worden op maat ontworpen speciaal voor jou.

Stalen keuken van Dutch Design in Nederland geproduceerd

Ons team bestaat uit ontwerpers en adviseurs die keukens op maat ontwikkelen. We zijn een dochterbedrijf van RVS fabrikant IHG- Roestvaststaal. Daardoor worden Ferro Keukens lokaal geproduceerd. Een sterk staaltje Design van Nederlandse bodem dus.

Met staal heb je een keuken voor het leven

Staal is sterk. Hierdoor is het een duurzaam materiaal én het roest niet. Je bent dus sowieso gegarandeerd van jarenlang keukenplezier!

Dit zijn de voordelen van een stalen keuken van Ferro Design Keukens

1. Je bepaalt zelf de indeling: Iedere ruimte is anders, daarom maken wij al onze keukens op maat. Onze ontwerper maakt een 3D-schets op basis van de indeling die jij voor ogen hebt.

2. Jij kiest zelf de apparatuur: Ferro Design Keukens werkt samen met verschillende leveranciers voor apparatuur.

3. De keuze is reuze: Naast staal leveren wij keukens in roestvaststaal, blauwstaal of gepoedercoat RVS. Daarnaast kun je ook andere materialen toevoegen aan het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan hout, brons of marmer elementen. Wij denken graag met je mee!

4. RVS is hygiënisch: Staal is ideaal materiaal voor een keuken. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en goed schoon te maken. Niet voor niets zijn grootkeukens vaak van staal gemaakt. Een stalen keuken is echter niet alleen voorbehouden aan horeca of instellingen, maar is ook geschikt voor thuis.

Wij komen naar u toe

Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een stalen keuken in jouw huis? Dan komen we graag bij je langs om je te inspireren tijdens een vrijblijvende eerste afspraak. We nemen ons lookbook en verschillende kleur- en materiaalstalen mee om te brainstormen over de uitstraling, materiaalkeuze en indeling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak