Staal heeft een prachtige uitstraling, het is duurzaam en robuust.

Ben je op zoek naar een inox keuken? Inox is een ideaal materiaal voor een kookvertrek. Het is hygiënisch, gaat lang mee en heeft een prachtige uitstraling. Groot voordeel van een inox keuken bij Ferro Design Keukens is dat je de keuken helemaal zelf kunt samenstellen. We stemmen iedere indeling en ieder ontwerp af op jouw wensen!

Inox keuken of RVS keuken?

Inox wordt in de volksmond ook wel roestvrij staal of RVS genoemd. De benaming Inox wordt voornamelijk gebruikt in België en Frankrijk om RVS aan te duiden. Inox is een samenstelling (legering) van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van roestvaststaal te mogen spreken moet het minimaal 10,5% chroom en maximaal 1,2% koolstof bevatten. Door deze samenstelling roest het materiaal niet. Wanneer wij spreken over een Inox keuken hebben wij het dus over een Roestvaststalen keuken.

Inox keuken op maat

Over Ferro Design Keukens

Ferro Design Keukens is een Nederlandse keukenproducent die RVS, blauwstaal en stalen keukens in huis produceert. We steken niet onder stoelen of banken dat we liefhebbers van staal zijn. Dit materiaal is veelzijdig, heeft praktische eigenschappen en is de bron voor keukens met een industriële en luxe uitstraling.

Ferro Keukens

Ferro in het kort:

Stalen, RVS en blauwstaal keukens

In huis geproduceerd

Uw keuken wordt op maat ontworpen

Topkwaliteit

Inox keuken op maat

Door in gesprek te gaan met onze keukenadviseurs kunnen we samen een beeld vormen van de indeling en mogelijkheden voor jouw toekomstige inox keuken. We laten je graag verschillende stalen zien, bespreken de apparatuur keuzes en komen graag bij je langs. Vervolgens is onze ontwerpafdeling aan zet om een 3D-ontwerp te maken. De keuken komt tot leven! Wanneer de indeling en het ontwerp naar wens zijn gaan we produceren.

 

Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Pinterest-profiel! 

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.

  Waarom staal een duurzame keuze is:

  1. Staal heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
  2. Staal kan hergebruikt en gerecycled Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.

  3. De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.

  4. De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.

  In onze fabriek hebben we de beschikking over alle machines en vakmensen om keukens op maat te maken. Zo staan onze plaatwerkers en lassers klaar om jouw keuken op maat te ontwikkelen. Met handwerk en vakmanschap realiseren wij de mooiste projecten!

  Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

  Neem contact op