Bij Ferro Design Keukens streven we naar perfectie en innovatie in elke keuken die we ontwerpen en leveren. Onlangs hebben we een op maat gemaakte keuken voltooid in Roosendaal, die een prachtig voorbeeld is van ons vakmanschap en onze expertise in het werken met hoogwaardige materialen zoals RVS (roestvrij staal) en blauwstaal.

Design en materialen

Deze keuken combineert de duurzaamheid en moderne uitstraling van RVS met de unieke, industriële charme van blauwstaal. Het gebruik van deze materialen geeft de keuken niet alleen een strakke en eigentijdse look, maar zorgt ook voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. RVS is bijzonder hygiënisch en bestand tegen roest en vlekken, wat het ideaal maakt voor een druk huishouden.

 

Functionaliteit en maatwerk

De klant wilde een keuken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk was, met een groot kookeiland dat alle benodigde functionaliteiten bevat. Dit eiland is het centrale punt van de keuken, ontworpen om te voldoen aan alle kook- en opbergbehoeften zonder de noodzaak van extra wandkasten. Het kookeiland bevat geïntegreerde apparatuur, ruime opbergmogelijkheden en voldoende werkruimte, zodat alles binnen handbereik is.

Onderhoud

Gezien de aanwezigheid van kinderen en huisdieren in het huis, was een belangrijk aspect van het ontwerp dat de keuken gemakkelijk schoon te houden is. De gladde oppervlakken van RVS zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, wat helpt om de keuken er altijd op zijn best uit te laten zien. Bovendien bieden wij bij Ferro een service waarbij we regelmatig langskomen om het RVS op te poetsen, zodat het zijn glans behoudt en jarenlang meegaat.

 

Coffee Corner

Naast het grote kookeiland hebben we ook een bijpassende coffee corner geïnstalleerd, een compacte maar functionele ruimte die perfect aansluit bij de rest van de keuken. Deze coffee corner is ontworpen om zowel praktisch als stijlvol te zijn, met voldoende ruimte voor een koffiezetapparaat en andere benodigdheden.