''De samenwerking met Ferro liep super en het maatwerk wat ze leveren is precies waar wij naar op zoek waren. Ook achteraf is de service top, zo komen ze het RVS voor ons oppoetsen waardoor het extra mooi blijft. Wij genieten nog iedere dag van onze keuken. Je kan gerust zeggen dat het het kloppend hart van ons huis is.'' - Brigitte & William

”Ferro heeft in ons vorige huis onze keuken geplaatst, nadat we gezocht hadden naar een keukenleverancier die werkt met RVS. Toen wij enkele jaren laten verhuisden, twijfelden we geen seconde; wij gingen Ferro bellen voor onze nieuwe keuken! Het idee was vrij simpel; een strakke keuken, geen wandkasten. We wilden een groot kookeiland waar alles in terug te vinden was.

Samen met Stefan van Ferro zijn we gaan passen en meten en zo zijn we tot de inrichting en de indeling van de keuken gekomen. Onze keuken is een echte showtopper geworden, met in de hoofdrol het RVS en blauwstaal op het blad en op de lades en kastjes. Ferro heeft ons geholpen

om de keuken helemaal op maat te maken. Ze hebben zelfs een bijpassende coffee corner gemaakt!

De samenwerking met Ferro liep super en het maatwerk wat ze leveren is precies waar wij naar op zoek waren. Ook achteraf is de service top, zo komen ze het RVS voor ons oppoetsen waardoor het extra mooi blijft.

Wij genieten nog iedere dag van onze keuken. Je kan gerust zeggen dat het het kloppend hart van ons huis is. De kinderen maken er soms hun huiswerk terwijl ik aan het koken ben en er is voldoende ruimte om met vrienden en familie samen te koken, gesprekken te voeren en een wijntje te drinken.”

rvs aanrechtblad op maat

Persoonlijk advies

Alle keukens van Ferro worden op maat gemaakt en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk advies. Wij komen daarom graag bij je thuis langs of nodigen je uit in onze showroom. Samen bespreken we jullie wensen en zetten dit om naar een realistische 3D-tekening.

Maak een afspraak
Stalen Woonkeuken

Vakmanschap

De design keukens van Ferro maken wij zelf in onze fabriek. Onze vakmannen kennen de materialen door en door, waardoor de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Bezoek je onze showroom? Dan laten we je met trots onze fabriek zien!