Wij zijn heel blij met onze keukenfronten van Ferro. Het mooie blauwstaal staat prachtig in onze lichte keuken en heeft een industriële en tegelijkertijd chique uitstraling. De vlam in het staal is prachtig en wisselend van kleur en intensiteit.- Karin

De samenwerking met Ferro was bijzonder goed en zorgde ervoor dat het daadwerkelijk installeren perfect en soepel verliep. De lijnen waren kort en leidde tot snelle oplossingen als er problemen ontstonden.

Na onze verhuizing besloten we dat de toenmalige keuken nog prima was. Alleen de uitstraling (The Look) was niet onze smaak. Daarom besloten we te zoeken naar een oplossing. Onze oplossing vonden wij in FERRO. Zij hebben onze oude fronten hergebruikt en er blauwstaal om heen gezet.

Persoonlijk advies

Alle keukens van Ferro worden op maat gemaakt en daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk advies. Wij komen daarom graag bij je thuis langs of nodigen je uit in onze showroom. Samen bespreken we jullie wensen en zetten dit om naar een realistische 3D-tekening.

Maak een afspraak
Stalen Woonkeuken

Vakmanschap

De design keukens van Ferro maken wij zelf in onze fabriek. Onze vakmannen kennen de materialen door en door, waardoor de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Bezoek je onze showroom? Dan laten we je met trots onze fabriek zien!