Messing in je keuken, stijlvoller dan dat wordt het niet!

Met messing (of koper) creëer je een moderne en luxe keuken waar je graag je tijd doorbrengt. Ferro Design Keukens maakt stalen en messing keukens op maat. Ben je op zoek naar een achterwand van koper, een messing keukenblad of een hele nieuwe keuken? Bij Ferro ben je aan het goed adres!

Combineer messing met andere materialen

In een keuken met messing draait het allemaal om balans. Je wilt een overkill aan messing voorkomen door het te combineren met contrasterende materialen. Ga je voor een messing keukenblad? Combineer het dan met grof houten materialen. Of ga voor zwart matte greepjes en accessoires. Wat dacht je van een stalen fornuis, het is een leuke tegenhanger van messing en zorgt voor een extra statement in je keuken.

Maak je keuken af met koper

Het leuke aan messing is dat je er in essentie niet veel van nodig hebt om een mooi effect te creëren. Een messing achterwand is al een echte showstopper. Laat messing nog op enkele andere plekken terugkomen zoals in je pannen, een kraan of in de lampen. Viola! Messing speelt een prachtige hoofdrol in je keuken.

Ferro Design Keukens heeft alles in huis voor het ontwerpen van unieke, exclusieve keukens. Met een eigen ontwerpafdeling, team van keukenadviseurs en productielocatie onder één dak kunnen we exclusiviteit bieden die nergens anders te verkrijgen is.

Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

Neem contact op

Waarom een messing keuken écht een goed idee is!

1.     Staal heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
2.     Staal kan hergebruikt en gerecycled worden. Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.
3.     De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.
4.     De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.

Veel gestelde vragen

Wij hebben geen showroom maar kunnen onze klanten in de fabriek laten zien wat en hoe wij onze keukens produceren. Onze fabriek is gevestigd op Energiebaan 9, 3255 SB in Oude-Tonge. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij u langs te komen voor een gepersonaliseerd advies.

De kosten van een messing keuken zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wij geven u graag op maat advies en nodigen u graag uit om met een van onze experts de messing keuken van uw dromen te realiseren.

Staal in de keuken heeft meerdere voordelen:

Het materiaal is makkelijk schoon te houden en staal roest niet en gaat lang mee. Daarnaast zijn er veel verschillende looks en afwerkingen mogelijk. Het materiaal is namelijk te verwerken in verschillende keukenstijlen zodat je keuken een unieke uitstraling heeft en helemaal bij je past.

Onze experts adviseren je graag, maak snel een afspraak om jouw droomkeuken te realiseren.

Ja, daarnaast kun je ook andere soorten staal bestellen. Vraag gelijk onze brochure aan met voorbeelden van onze soorten staal.

Onze keukens worden lokaal en op maat gemaakt! Onze experts komen graag bij jou langs om de sfeer van het huis te proeven en alle maten op te meten zodat jij de perfecte keuken krijgt. Benieuwd naar wat mogelijk is? Maak dan gelijk een afspraak met een van onze experts.

Messing wordt doorgaans verwerkt in achterwanden en keuken, maar ook accessoires zoals kranen kunnen van messing worden gemaakt. Samen met onze experts beslis je wat past in jouw keuken. Benieuwd? Maak dan snel een afspraak.

Laat je inspireren!

Speciaal voor jou hebben we een inspiratie brochure ontwikkeld, waarin je verschillende voorbeelden van ons staal toegestuurd krijgt. Zo kun je zelf ervaren welke afwerking het beste bij jouw droomkeuken past.

Ja, ik wil de gratis brochure met stalen!

Vul hieronder je gegevens in en we sturen de brochure met stalen jouw kant op.