Messing in je keuken, stijlvoller dan dat wordt het niet!

Met messing (of koper) creëer je een moderne en luxe keuken waar je graag je tijd doorbrengt. Ferro Design Keukens maakt stalen en messing keukens op maat. Ben je op zoek naar een achterwand van koper of een hele nieuwe keuken? Bij Ferro ben je aan het goed adres!

Combineer messing met andere materialen

In een keuken met messing draait het allemaal om balans. Je wilt een overkill aan messing voorkomen door het te combineren met contrasterende materialen. Ga je voor messing keukenkastjes? Combineer het dan met een grof houten keukenblad. Of ga voor zwart matte greepjes en accessoires. Wat dacht je van een stalen fornuis, het is een leuke tegenhanger van messing en zorgt voor een extra statement in je keuken.

Maak je keuken af met koper

Het leuke aan messing is dat je er in essentie niet veel van nodig hebt om een mooi effect te creëren. Een messing achterwand is al een echte showstopper. Laat messing nog op enkele andere plekken terugkomen zoals in je pannen, een kraan of in de lampen. Viola! Messing speelt een prachtige hoofdrol in je keuken.

Ferro Design Keukens heeft alles in huis voor het ontwerpen van unieke, exclusieve keukens. Met een eigen ontwerpafdeling, team van keukenadviseurs en productielocatie onder één dak kunnen we exclusiviteit bieden die nergens anders te verkrijgen is.

Wil je meer weten? Doe inspiratie op bij Onze keukens en neem contact met ons op.

Neem contact op

Waarom een messing keuken écht een goed idee is!

1.     Staal heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur, daardoor heb je maximaal gebruik van grondstoffen.
2.     Staal kan hergebruikt en gerecycled worden. Staal kan gedemonteerd worden en een nieuwe toepassing krijgen of omgesmolten worden tot een nieuw staalproduct.
3.     De productie van staal is efficiënt en circulair. Dat wil zeggen dat bij het produceren van staal er nagenoeg geen productieafval is, omdat de bijproducten die ontstaan gebruikt kunnen worden in andere processen of industrieën.
4.     De productie van staal wordt steeds milieuvriendelijker. Er is al jarenlang een dalende lijn wat betreft energieverbruik en CO2 uitstoot bij de productie van staal. Dit maakt het tot een goed alternatief voor andere grondstoffen.

Wil jij een koperen keuken?

Maak via onze website eenvoudig een vrijblijvende eerste afspraak zodat we je alles kunnen vertellen over het gebruik van messing in jouw (nieuwe) keuken. Wij komen bij je langs met ons lookbook en kleur- en materiaalstalen om jouw droomkeuken tot in de puntjes uit te denken. We denken mee over de indeling, afmetingen en materiaal- en apparaat keuzes.

Maak een afspraak