Tevreden met je keuken, maar niet met de uitstraling ervan? Ook dan zit je goed bij Ferro Design Keukens. Zo kwam een stel bij ons terecht na het kopen van een appartement in Amsterdam. Ze waren tevreden met de indeling en positie van de keuken, maar de uitstraling viel niet in de smaak. Wij zijn voor ze aan de slag gegaan en hebben blauwstaal keukenfronten op maat gemaakt. Dit gaf de keuken een frisse en nieuwe look.

De zoektocht

Onze klanten kozen er dus voor om niet de gehele keuken te vervangen en zijn opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Nieuwe keukenfronten of de keuken wrappen? Het stel heeft verschillende mogelijkheden en materialen vergeleken en blauwstaal sprak hen erg aan. Het idee van blauwstaal keukenfronten was ontstaan. Nadat ze onze brochure hadden opgevraagd, was de keuze gemaakt. Ferro mocht voor ze aan de slag.

 

De wijnkoeler

Naast het vervangen van de keukenfronten, besloot het stel om een wijnkoeler toe te voegen aan hun keuken. Twee van de bestaande lades werden vervangen door een stijlvolle wijnkoeler, wat een extra vleugje luxe aan de keuken toevoegt.

Opmeten en vervangen

Onze monteur is op locatie geweest om de keukenfronten nauwkeurig op te meten. Dit werd per front afzonderlijk gedaan, om de juiste pasvorm te garanderen. Vervolgens zijn de fronten in onze fabriek op maat gemaakt. De nieuwe blauwstaal fronten zijn daarna op locatie geplaatst, waarbij het blauwstaal om de bestaande fronten werd gebracht. Ook de nieuwe handvaten werden gemaakt van blauwstaal, wat de keuken een uniforme en industriële uitstraling geeft.

 

Het eindresultaat

De rest van de keuken bleef hetzelfde: het werkblad, de apparatuur en het houtwerk bleven zoals ze waren. Het toevoegen van de blauwstaal fronten en de wijnkoeler geven de keuken een geheel nieuwe en verfijnde look en dat zonder een ingrijpende verbouwing.

De keuken mét de nieuwe blauwstaal keukenfronten van Ferro:

De keuken vóór de nieuwe blauwstaal keukenfronten van Ferro: